1957

Ο «παππούς» της επιχείρησης Κυριάκος Τσερώνης ξεκινάει την δουλειά με ένα μικρό εκκολαπτήριο στην Κάτω Κηφισιά. Ο αδελφός του Νίκος Τσερώνης, ο οποίος ζει στην Αμερική, οργανώνει την συνεργασία με την Hy-Line και έτσι ξεκινάει η παραγωγή νεοσσών αυγοπαραγωγής από το αμερικανικό υβρίδιο της Hy-Line.

1988

Αρχίζει η συνεργασία με την γερμανική SALMET, για την πώληση κλωβοστοιχείων αυγοπαραγωγης στην Ελληνικη αγορα. Επισης, πωλουνται τα πρωτα ωοσκοπικά μηχανήματα από την Ιταλική Riva Selegg.

1968

Αναλαμβάνει ο «πατέρας» της επιχείρησης Τάκης Γεωργασόπουλος, ο οποίος μεταφέρει τις εγκαταστάσεις στον Αυλώνα Αττικής. Εκεί, σε ιδιωτικό κτήμα, φτιάχνει καινούργιο εκκολαπτήριο και θαλάμους για πατρογονικά, πάντα σε συνεργασία με την Hy-Line.

2002

Την επιχείρηση αναλαμβάνει ο Κωσταντίνος Γεωργασόπουλος και συγχρόνως εγκαθιστά και δεύτερο αναθρεπτήριο για πουλάδες αυγοπαραγωγής.

1975

Τα πατρογονικά αυξάνονται και μαζί με αυτά η παραγωγή νεοσσών. Έτσι ξεκινάει και η συνεργασία με τις τότε χώρες στα Βαλκάνια και με τις κοντινές χώρες της Μέσης Ανατολής.

2011

Εγκαινιάζεται η συνεργασία με πατρογονικά κρεοπαραγωγής και συγκεκριμένα με την Γαλλική εταιρία Sasso. Έτσι ξεκινάει από το εκκολαπτήριο η παραγωγή νεοσσών αυγοπαραγωγης και κρεοπαραγωγής.

1980

Εγκαθίσταται το πρώτο αναθρεπτήριο για την ανάθρεψη πουλάδων αυγοπαραγωγής.

2016 - Νέο Αναθρεπτήριο 50.000 θέσεων

  • Συνολική Δυναμικότητα ετησίως 750.000 Πουλάδες Αυγοπαραγωγής.
  • Συνολική Δυναμικότητα ετησίως 1.500.000 Νεοσσοί Αυγοπαραγωγής.
  • Η εταιρία μας διαθέτει εμπειρο προσωπικό και εφαρμόζει τακτικά μικροβιολογικούς και κτηνιατρικούς ελέγχους.
  • Θεωρείται πρωτοπόρος σε Ελλάδα,Βαλκάνια, Κύπρο και Ιταλία.